marcellus Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Witam! Odkad wyjechalem za granice jestem troche nie na czasie jesli chodzi o dobre polskie komedie... bardzo podobaly mi sie takie produkcje jak "Chlopaki nie placza" czy tez "Poranek Kojota". Czy od tamtego czasu wyszly jakies dobre filmy warte obejrzenia? Prosze o kilka tytulow :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Testosteron, To nie tak jak myślisz kotku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Filmy - co warto obejrzeć? - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Filmy - co warto obejrzeć? - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne <_< Wiem, wiem... ale patrzylem do tego tematu zanim zaczalem ten temat i zauwazylem, ze tam jest zbior wszyskich filmow (zagraniczne, polskie, itd.). Chodzi mi o specyficzne komedie podobne do tych co wymienilem powyzej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 No to sprawdź na Filmweb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...