noose Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Witam :) Chcialbym sie przez wakacje doedukowac w kwesti jezyka C albo C++ (bardziej C :)), oprocz kursu potrzebowalbym takze kompilator..... Z gory thx za linki :) btw; szukalem na googlu ale potrebuje raczej czegos, gdzie sie zaklada ze jestem zielony...... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 a co ma kompilator do tego, czy jestes zielony?? roznice w ich uzywaniu sa marginalne, jak chcesz darmowy to Borland C++ Compiler 5.5, ale to jest sam kompilator, nie cale IDE jak chcesz cale IDE to Bloodshed Dev C++ albo DJGPP, pare innych znajdziesz na http://protools.cjb.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 FiDO: to z tym kompilatorkiem i to ze jestem zielony w C nie mialo miec miedzy soba nic :P chodzilo mi o to, ze potrzebuje kurs od podstaw bo jestem zielony :P a kompilatorek do pocwiczenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 szczerze mowiac nie widzialem w necie dobrego kursu do C++ moze pomysl nad kupnem ksiazki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 nie wiem czy warto.... chcialem sie troche podszkolic, bo od wrzesnia bedziemy na infie mieli caly rok z C++ (wyklady i cwiczenia).... myslalem, ze jest cos ciekawego na necie..... btw, ile kosztuje jakas dobra ksiazka :?: bo moze jak mi cos odbije to se kupie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 http://www.elektronet.gower.pl/c++.htm nie jest moze jakis super wybitny, ale podstaw sie nauczysz afaik najlepsza ksiazka w rozsadnej cenie to symfonia c++ ;] oprocz tego polecam ksiazki bjarne'a stroustrup'a troche dziwne sa , ale do mnie trafily akurat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 qp sobie symfonie c++, kosztuje grosze, będzie w sam raz, bo stroustrup to już wyższa szkoła jazdy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 a cos o C macie :?: moze jakbym sie tego poduczyl, to kiedys bym napisal wlasny system :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 jak chcesz posle CI e-book`a o c++. Ja sie z niego ucze i jako tako nie jest najgorzej :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 to bardzo poprosze :) moze cos skumam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 pozslo na maila 1.75 mb :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...