yoshik Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Witam, mam o to taki dość denerwujący problem. Po przeprowadzce zostałem zmuszony do skorzystania z karty wifi. Przyznaje nie szukałem dokładnie co warto zakupić, ot po prostu wziąłem co akurat było pod ręką. Wypadło na D-Link DWA-547. Jeszcze na starym mieszkaniu karta chodziła tzn instalacja przebiegła bezproblemowo i system chodził stabilnie, przy czym do sieci byłem podłączony kablem. Niestety po przeprowadzce wszystko zaczęło się psuć. Nie wiedzieć czemu karta po podłączeniu chodziła jedynie z prędkością 10MB, w celu poprawy postanowiłem zainstalować najnowsze sterowniki i tutaj zaczynają się schody. Intalka nie doszła nawet do połowy procesy kiedy komputer się zrestartował. Taka sytuacja jest teraz cały czas. Żadnych informacji w logach nie ma, żadnego komunikatu o błędzie, nic. Z ciekawości wrzuciłem do kompa no-name, jedynie wiem ,że na chipie Atheros, sytuacja wygląda identycznie. Instalacja ,tudzież próba instalacji kończy się restartem kompa. System to Windows 7 Home 64Bit, o dziwo sprawdziłem to na starym kompie, gdzie problem jest ten sam mimo innej wersji systemu. Jakieś pomysły co to może być? Wujek google za wiele nie powiedział na ten temat. Z góry dzięki za jakiekolwiek pomysły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...