mily Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Witajcie. Zakupiłem tą mobo i we wtorek w zeszłym tygodniu wysłałem pocztą to o co prosili, aby dostać Pen Drive i mam pytanie: Ile trzeba czekać na tego Pen Drive'a ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Ja czekałem 3 tygodnie, napisz maila do pronoxu dział marketingu bodajze, powinno przyspieszyc procedure. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Ja czekałem również 3 tygodnie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 A jakiej pojemności jest ten PenDrive ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 A gdzie to sie dostaje ? Tylko do 8RDA3+ ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Dają chyba do wszystkich EpoX-ów na nForce2. A mnie dalej interesi jaka pojemność. Wysłałem 2 dni temu chyba trzeba ich pogonic :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tereu5 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 witam czy te Pendrive tylko do plytek ktory mialy kupon ?? czy nie...zakupilem rda3+ jakis czas temu w komputoniku i nic takiego nie zauwazyle....czyzbym musial sie jakos upomniec ? czy mozna jakies ksero lub cos podobnego i wypelnic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 PenDrive firmy Easy Touch 32MB dostaje się tylko po przesłaniu na pewien andres: kuponu promocyjny, hologram pronoxu przyklejony na pierwszej stronie instrukcji obsługi, dowód zakupu xero ;] Wysylamy, czekamy i mamy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ser_visant Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Te długopisiki dają od jakiegoś miesiąca - płyty są oznaczone naklejką... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Te długopisiki dają od jakiegoś miesiąca - płyty są oznaczone naklejką...Oj raczej od jakiś 2 miechów sam zwlekałem z wysłaniem prawie miesiąc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...