Gość Shunnerify Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 (edytowane) Witam, od dłuższego czasu zbieram pieniądze by kupić coś dla siebie jeśli chodzi o sprzęt elektroniczny. Obecnie się trochę pieniążków nazbierało i planuje je wydać na owy sprzęt, jednak jako, iż planuję zakupić coś lepszego, to nie chciałbym się zawieść i wolę się upewnić, dlatego tu piszę. Myślę, że wstęp mamy za sobą, więc teraz konkret. 1. Mysz komputerowa Post #4 2. Klawiatura Post #4 3. Słuchawki 3.1 Sennheiser PC3503.2 Sennheiser PC360 G4ME3.3 Steelseries Siberia3.4 Steelseries Siberia v23.5 Inne 4. Monitor Tutaj całkowicie chcę zdać się na was, chce aby był jak najlepszy do gry Counter Strike 1.6 Jako, iż w monitorach nie orientuję się totalnie, to ja tylko dodam, iż chcę monitor 100hz, nie mniej. 5. Podkładka pod mysz Post #4 6. Karta dźwiękowa Tutaj także całkowicie zdaję się na was, chcę uzyskać idealny dźwięk jeśli chodzi o słuchawki, słyszałem dużo na temat Asus Xonara itp. aczkolwiek nie znam się na tym totalnie, a jednak takie słuchawki raczej na zintegrowanej karcie to śmiech. 7. Inne Jeśli coś z tego co wypisałem powyżej, będzie miało jakieś dodatkowe wymagania, typu zasilacz taki i taki, bardzo bym prosił o uwzględnienie tego. Dziękuje. @@Do moderatorów Nie wiedziałem czy temat umieścić tutaj, czy w Myszki&Klawiatury itp. Temat zamieściłem tutaj ze względu na kartę dźwiękową, monitor oraz częstsze odwiedziny działu. Jeśli to koniecznie proszę o przeniesienie, nie usuwanie tematu, z góry dziękuję. @EDIT Zapomniałbym dodać, cena póki co nie gra roli, gdyż w razie czego odłożę sobie coś i dozbieram pieniądze. Pozdrawiam, Shunnerify Edytowane 4 Marca 2011 przez Shunnerify Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość c22 Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 Monitor to bezapelacyjnie Benq XL2410T jeśli chodzi o gry. Nie słuchaj tych co zaraz tu przyjdą i powiedzą "weź coś na IPS". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Shunnerify Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 Popatrzyłem teraż na tego BenQ XL2410T i z tego co widzę to będzie chyba w sam raz, bowiem posiada 120hz,24" i jest full HD, co więcej czas reakcji to tylko 2ms, jak dla mnie wygląda idealnie, ale skoro napisałeś, że inni doradzą mi inaczej, to czekam na wypowiedź także innych osób, które się na tym znają, dodam tylko, że monitor ma być "do gier", lecz głównie ma być "do gry" tej jednej, konkretnej mianowicie CS'a. Pozdrawiam, Shunner. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Shunnerify Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Po dłuższych przeszukiwaniach internetu, wybrałem już mysz, klawiaturę i podkładkę : Steelseries XaiSteelseries 7GSteelseries qCk Heavy Nadal proszę o pomoc przy słuchawkach, monitorze (tutaj wyżej kolega zaproponował XL2410T, który bardzo mi się spodobał), karcie dźwiękowej oraz rzeczach niezbędnych do funkcjonowania owych podzespołów. Pozdrawiam, Shunner. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...