Skocz do zawartości
jonathan

Darkspore

Rekomendowane odpowiedzi

Jakos nie widze tamatu o tej gierce ;]

Dostalem propozycje z EA do wziecia udzialu w beta testach.

Po kilku dniach dostalem maila z keyem do bety.

Po krotce o gierce:

Nie wiem pod jaka podciagnac ja kategorie... dla mnie to taki futurystyczny H&S

Mamy pewne mutanty ktore maja swoje specjalnosci. W czasie latania po mapkach i rozwalania kolejnych mobow i bosow wypadaja nam kolejne ulepszenia dla naszych zawodnikow. Ulepszenia i bronie mozna takze po pewnym czasie zakupic w sklepie.

Po 9 LVL otwiera sie nam mozliwosc grania na PvP. Do tego momentu jeszcze nie dobilem ;]

Jakby ktos chcial mam 3 wolne klucze na ten weekend

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto gra jakieś party ? :) Mój nick w grze to ojejku. Póki co jestem oczarowany grą, rozwój stworków jest póki co ogromny, to co Diablowe tygryski lubią najbardziej! Zapowiada się na super hack&slash w kosmosie. Jest i PvP i team party.

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi udało się dostać klucz i zarejestrować. Instalka 151MB.. coś około 3,3GB dociąga przy pierwszym uruchomieniu gry. Właśnie jestem przy próbie uruchomienia.

Edytowane przez SpectatorX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mojej męczarni z darkspore ciąg dalszy... Próbuję odpalić, pobrało jeszcze kilka patchy, klikam graj i... komunikat o następującej treści:

"Wybrana rozdzielczość ekranu jest nieprawidłowa. Spróbuj zmienić rozdzielczość pulpitu i uruchom grę ponownie. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w pliku PRZECZYTAJ. [2004]"

Przejrzałem plik "przeczytaj", kody błędów są do 2003, a kodu o numerku 2004 nie widzę :-)

Uprzedzam pytanie i daję odpowiedź: tak, gra jest oryginalna! :-)

Ok, znalazłem rozwiązanie, w przypadku wystąpienia tego błędu trzeba zmniejszyć rozdzielczość... PULPITU! Problem występuje tylko na monitorach z wysokimi rozdzielczościami.

Pykam :-)

Edytowane przez SpectatorX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi