jonathan Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Jakos nie widze tamatu o tej gierce ;] Dostalem propozycje z EA do wziecia udzialu w beta testach. Po kilku dniach dostalem maila z keyem do bety. Po krotce o gierce: Nie wiem pod jaka podciagnac ja kategorie... dla mnie to taki futurystyczny H&S Mamy pewne mutanty ktore maja swoje specjalnosci. W czasie latania po mapkach i rozwalania kolejnych mobow i bosow wypadaja nam kolejne ulepszenia dla naszych zawodnikow. Ulepszenia i bronie mozna takze po pewnym czasie zakupic w sklepie. Po 9 LVL otwiera sie nam mozliwosc grania na PvP. Do tego momentu jeszcze nie dobilem ;] Jakby ktos chcial mam 3 wolne klucze na ten weekend Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 (edytowane) Kto gra jakieś party ? :) Mój nick w grze to ojejku. Póki co jestem oczarowany grą, rozwój stworków jest póki co ogromny, to co Diablowe tygryski lubią najbardziej! Zapowiada się na super hack&slash w kosmosie. Jest i PvP i team party. Edytowane 4 Marca 2011 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J4ro Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 (edytowane) Zarzuciłbyś ten klucz ? Też bym chętnie przetestował ;) Edytowane 4 Marca 2011 przez J4ro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
got3n Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Ja również byłbym chętny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 (edytowane) Mi udało się dostać klucz i zarejestrować. Instalka 151MB.. coś około 3,3GB dociąga przy pierwszym uruchomieniu gry. Właśnie jestem przy próbie uruchomienia. Edytowane 4 Marca 2011 przez SpectatorX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RatManek Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 rowniez bym poprosil o klucz jezeli jeszcze takowy jest :] Pogram z checia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Też z chęcia pogram :-) Pościągało patche, zainstalowało je i.... komunikat "serwery DarkSpore są aktualnie niedostępne, spróbuj ponownie później" Bez komentarza xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Serwery dzialaja, ale po misji treningowej nie moge wybrac/aktytowac 3 jednostki - blad? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 Trzeba nacisnąć plusik a później dopiero bohatera :) Też wczoraj miałem z tym kłopot. Kto gra ? Razem się gra raźniej, dajcie nick-a albo mnie dodajcie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 5P96-6MNP-KZE2-8K3Q -ostatni kluczyk jaki mam, kto pierwszy ten lepszy Reszta rozdana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodek Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 5P96-6MNP-KZE2-8K3Q -ostatni kluczyk jaki mam, kto pierwszy ten lepszy Reszta rozdana Skorzystałem, dziękuje bardzo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 (edytowane) Mojej męczarni z darkspore ciąg dalszy... Próbuję odpalić, pobrało jeszcze kilka patchy, klikam graj i... komunikat o następującej treści: "Wybrana rozdzielczość ekranu jest nieprawidłowa. Spróbuj zmienić rozdzielczość pulpitu i uruchom grę ponownie. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w pliku PRZECZYTAJ. [2004]" Przejrzałem plik "przeczytaj", kody błędów są do 2003, a kodu o numerku 2004 nie widzę :-) Uprzedzam pytanie i daję odpowiedź: tak, gra jest oryginalna! :-) Ok, znalazłem rozwiązanie, w przypadku wystąpienia tego błędu trzeba zmniejszyć rozdzielczość... PULPITU! Problem występuje tylko na monitorach z wysokimi rozdzielczościami. Pykam :-) Edytowane 5 Marca 2011 przez SpectatorX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość henek45 Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 ta gra to porażka, dla małych dzieci, jakieś stworki, mapy to totalna nuda, nic specjalnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...