brachol Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 obakajcie to http://www.pcworld.pl/news/news.asp?m=7&id=56211 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 szoda bo sam mam made by ATi i sobie chwale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 nie sadze, moze to tylko plotka? po wypuszczeniu r9800 ktory niepodzielnie kroluje na scenie kart graficznych byloby to conajmniej nierozsadne:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Ale Ati dalej będzie robic chipy graficzne. Po prostu nie będzie już kart BBA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 E tam, kart Powered by nVidia tez nie ma i nic sie nie dzieje. Mysle za karty takich producentow jak: Herkules, Gigabyte czy Sapphire i wielu innych beda stac na wysokim poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Szkoda :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 No nie do końca koniec :) : ATI zaprzeczyło jakoby miało zakończyć sprzedaż karty firmowanych "Build by ATI" i zapewniło, że dalej będzie sprzedawać takie karty w szerokim zakresie od Radeona 9200 poczynając na 9800, All in Wonder i FireGL kończąc (9900 gdy już wyjdzie :) ATI zmienia nieco jedynie system dystrybucji kart tak aby był on bardziej atrakcyjny dla partnerów. Oczywiście karty "Build by ATI" w Europie, Azji i Oceanii dalej nie są dostępne bezpośrednio od ATI, a jedynie przez partnerów (Sapphire, HiS itp.).Text z sirius.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 nie sadze, moze to tylko plotka? po wypuszczeniu r9800 ktory niepodzielnie kroluje na scenie kart graficznych byloby to conajmniej nierozsadne:] Właśnie, to chyba tylko plotka, wyobraźcie sobie, że u wszystkich dystrybutorów znikają karty Build By ATi :( . Oczywiście wiem, że te egzemplarze to "wyjątki", ale są :) Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 O ile mi wiadomo są to wyjątki w naszej częsci świata. W Amerykach (obydwu chyba) nadal są oficjalnie sprzedawane karty BBA (ja swoja mam z USA) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 ja pamietam jak czekalem z uteskinienem na ati :) na forum chyba pierwszy mialem hyhy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 "]ja pamietam jak czekalem z uteskinienem na ati :) na forum chyba pierwszy mialem hyhy :)Pierwszy to chyba miał Robercik (jeżeli się nie myle) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 nie wiem czy karty bba sa lepsze od giga czy herca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 nie wiem czy karty bba sa lepsze od giga czy herca Trzeba by spytac kogos kto wie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 coraz odważniej poczyna sobie na rynku [b]chipsetów do płyt głównych.[/b] ze co qrfA? :> o czyms nie wiem ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 ATi produkowala i produkuje chipsety do plyt glownych ale nie bylo o tym slychac. mam gdzies nawet chyba w jakims chip-ie artykul o tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 cos koles w swoim artykule jest niezbyt przekonujacy. dlaczego nie podal zrodla swoich informacji? ja stawiam na to, ze to zrodlo to jego wlasny palec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Przynajmniej ceny spadną, a jakość klonów jest i tak dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Ma się zmienić system dystrybucji i karty Build By ATi mają być w kocu szerzej dostępne w Europie ATI Technologies stated today that it has changed its distribution structure slightly to make selling through distributors more attractive to their add-in-board partners. Nothing else, including the support policy, has changed. ATI Technologies will continue selling its whole range of Build by ATI graphics cards to major retailers in North America and directly from their web site. Note that Europe and the Asia-Pacific regions will continue to be served entirely by AIB partners. In fact, it is already sometimes hard to find Built by ATI in some European countries. According to ATI, the change will make their products more widely available and get them into the hands of customers faster. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 o przyszlosc ati ja bym sie narazie nie martwil... wiec proponuje sprawdzic u zrodla... www.ati.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...