meilbox Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 witam poszukuje niedrogiego ruterka z funkcja ap client... czyli sygnal lapie po wifi a nie z gniazda wan a nastepnie umozliwia podzial netu po kablu . chce tak polaczyc dekoder nki... zapomnialem przy budowie skretke puscic ze strychu na pietro :-) wifi smiga ale taki dekoder niby nowoczesny a bez wifi :-) Sent from my GT540 using Tapatal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Szukaj routera z trybem WISP. Tp-linki noektóre go maja ( choc tu uwaga na niektórych był bug w działaniu wisp i zrywało połaczenia ) ostatnio testowałem Sparklana WRTR-141 i tam wisp działa B-dobrze ( własnie net z wi-fi a komp na kablu ... do tego załaczyłem uniwersal repeater i nastepne kompy dostały net po wi-fi ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Jakiś routerek, na który da się wgrać alternatywny soft. Obecnie mam to ustawione na Asusie wl-500gP (soft DD-WRT-> AP-Client). Stoi sobie koło drukarki i robi za print serwer dla domku i ściągacz torrentów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meilbox Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 (edytowane) sparklan na moje potrzeby wystarczy juz zamowiony za niecale 60 zl :-) Sent from my GT540 using Tapatalk Edytowane 6 Marca 2011 przez meilbox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...