Gość Pussik Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Cześć Podczas instalacji windowsa 7 z pendrive'a na netbooku mam komunikat: A required CD/DVD drive device driver is missing. If you have a floppy disk, CD, DVD, or USB flash drive, please insert it now. Note: If the windows installation media is in the CD/DVD drive, you can safely remove it for this step.". Co zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Czego użyłeś do nagrania obrazu na penie? Najlepiej używać MS Tool specjalnie do tego napisanego. Windows 7 USB/DVD Download Tool - Free software downloads and software reviews - CNET Download.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Udało się. trzeba było w biosie przestawić więcej jak 1 rzecz i pena mieć w odpowiednim usb w netku. Mam inne pytanie. Czy do netbookow sa dedykowane specjalne wersje windows 7? Czy mozna spokojnie instalowac wersje ultimate, uzywana w PC?? Netbooki obsluguja 64bitowe systemy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 1. Spokojnie możesz używać wersji Ultimate. 2. To czy będzie działać wersja x64 zależy od procesora, ergo musisz sprawdzić w specyfikacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba111000111 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 Jeśli ktoś by miał jeszcze problem z instalacją windowsa 7 to polecam program Wintoflash i po dobnie zrobic jak na Instalacja Windows 7 z pendrive'a USB Wintoflash(tutorial) lub można skorzystać Instalacja Windows 7 z pendrive'a USB (tutorial) ale ja osobiście nie testowałem. Ten z Wintoflash jak najbardziej ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...