Xfort Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2011 Witam, przez ostatni miesiac polowalem na przerozne podzespoly w niskich cenach i udalo mi sie ukrecic cos takiego: e2160 ASROCK G41C-DS powercolor radeon X1950 PRO SCS3 Samsung F3 500GB fortron FPS400-60HLN w zestawie brak ramu, w ogole nie wiem jak sie zabrac za kupno, ddr2 czy ddr3? w ogole jaka roznica, bo na esc ddr2 jest czasem drozsze od ddr3, a ddr3 za 2gb czasem chca 70zl, a czasem 200 :x jaki ram mi polecicie, zeby nie byl drogi a pasowal do wszystkiego? wiadomo ze bede troche krecil(ale nie za bardzo, bo na boxowym coolerze) dla osiagniecia lepszych efektow chyba wstawie ZM-NBF47 warto zmieniac chlodzenie polnocnego mostka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 Najtańsze ddr3 1333MHz. Może być Goodram, Kingston, Geil. Jeśli chcesz kupić 2GB to oczywiście w jednej kości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 ja sobie dokupiłem kingstona, dużo potrafią wytrzymać te pamięci, przeżyły zwarcie zasilacza jak będziesz kupował, zwracaj uwagę na FSB, żebyś np za szybkich bez potrzeby nie kupił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...