Neo_x Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Siema all.... sory za taki topic.... ale juz nie mam cierpliwosci.... poleccie mi jakiegos antyvira ktory nie zajmuje duzo miejsca w pamieci i nie spowalnia systemu ( NAV 2003 z tego powodu odpada) oraz jest tak dobry jak mks vir 2003 (jest za drogi pozatym nie ma nigdzie tzw: cracka) ...... po raz kolejny majac zainstalowanego nav2003 + wszystkie update zlapalem na necie 2 wirusy.... przeskanowalem kompa mks online, wylapal i pousowal je... no juz poprsotu nie mam sily.... przez to szajstwo znowu mi sie system sypie.... + po jaka cholere ja instalowalem grokstera.... teraz to komp mi ledwo chodzi THX Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 sam sobie na pytanie odpowiedziałeś!!! Jak nie nav2003 to mks2003. wszystko jasne. Moeże też być Kaspersky, nic innego tak dobrego nie znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Co do mks2003 powiem wam tyle że większośc wykrytych przez niego wirusów wcale nie jest wirusami !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 AVG 6.0 Anti-Virus System AntiVir Personal Edition oba darmowe i naprawde dobre antywirusy... male i nie obciazaja systemu... polecam :-) i swietna stronka http://www.antivirus.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 jak patrzylem testy antyvirow to dobrze wypadl pc-cillin (nie pamietam wersji ale im nowsza tym leprza chyba :) poszukaj na necie moze Ci bedzie odpowiadac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 AVG 6.0 Anti-Virus System AntiVir Personal Edition oba darmowe i naprawde dobre antywirusy... male i nie obciazaja systemu... polecam :-) i swietna stronkahttp://www.antivirus.prv.pl/ no dobra.. narazie mam AntiVir Personal Edition ... szkoda ze nie ma skanera maila...... ale zaraz sie pobawie z AVG 6.0 Anti-Virus System :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Dla mnie istnieja tylko 2 rozwiazania: Norton AntiVirus 5.0 lub MKS_Vir2003. Oba programy sa male i dzialaja OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur wawa Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 SPHOS www.sophos.com bardzo dobry , korzystam i ni ma zadnych problemów darmowe uaktualnienia ploecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zdecydowanie Kaspersky AntiVirus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Ja polecam AVG, ponieważ: - zajmuje mało miejsca w pamięci - jest darmowy - a do tego bardzo dobry, czego chcieć więcej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUGAJ Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 AVG I NIC WIĘCEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 to avg ma baze 300 wirusow po aktualizacji :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczySław Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Myślę,że autor tego tematu nie musiał się tłumaczyć,że powiela temat. Czas i technika nie stoi w miejscu,a sprawa jest poważna w obecnym czasie. Ten temat również mnie bardzo interesuje, a głównie chciałbym mieć program w pełni funkcjonalny,darmowy z możliwością uaktualniania. Czy to możliwe i czy znacie takie ? A jeśli już nie darmowy to chociaż tani w utrzymaniu. Oczywiście jego zachowanie w systemie jest również bardzo ważne.Najlepiej gdyby był prawie nieodczuwalny. Wymieniajmy się doświadczeniami Panowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Ten temat również mnie bardzo interesuje, a głównie chciałbym mieć program w pełni funkcjonalny,darmowy z możliwością uaktualniania. Czy to możliwe i czy znacie takie ? gdyby naprawde ten temat byl dla Ciebie wazny to przeczytalbys chociaz to co npisane bylo wczesniej AVG 6.0 Anti-Virus System AntiVir Personal Edition oba darmowe i naprawde dobre antywirusy... male i nie obciazaja systemu... polecam i swietna stronka http://www.antivirus.prv.pl/ i dodam jeszcze, ze sa uaktualniane co kilka dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczySław Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Wybacz stefe lecz wcześniej nie było mowy o darmowych uaktuelnieniach,a jest to nie bez znaczenia. Dziękuję przetestuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...