andrew777 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Płyta MSI Z68-A GD80 z układem Lucid Virtu - TwojePC.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asian88 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Witam, jestem zainteresowany zakupem płyty głównej P67A-GD65 w wersji B3.Powiedzcie mi w miarę możliwości o tej płycie wszystko , ewentualnie podajcie mi linki do problemów z forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 MSI P67 - C45/GD55/GD65 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asian88 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Dzięki za odpowiedź , może jeszcze się ktoś wypowie na temat MSI P67A-GD65 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Masz sprawdzone płyty od ASRock'a np. P67 Extreme4 to chcesz kupić jakieś ciach!o, z palącym się Dr Mosem, piszczącymi cewkami i brakiem offsetu. Co chcesz jeszcze usłyszeć? Krzyż na drogę :wisielec: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Do tego bardzo pomocny wyświetlacz diagnostyczny, czego nie uświadczysz u innych producentów. Jak dla mnie jedynym słusznym wyborem jest płyta od ASRock, polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 (edytowane) Z tym brakiem ofsetu dla CPU VCore to MSI w chu.. wali maxymalnie , ponad miesiac temu kupilem okazyjnie pierwszego od wielu lat mobasa MSI ladnie wykonany z paroma bajerami ale mozliwosci tweakowania biosu ubogie :/ poprzednie mobo DFI UT X58 bylo na tym polu bogatsze . Coz teraz bedzie sie trzeba mordowac z ta MSI , wstepnie z napieciem na Auto i wszystkimi oszczedzaczami energi na On max 4.3GHz z napieciem w stresie 1.29-1.3 moj proc widac zadna rewelka , z stalym VCore na 1.35 max stabilnie 4.5GHz tyle ze tylko 30 minut Linx'a . Pochwalcie sie jakie macie osiagi na tych mobasach MSI i na jakich napieciach mtylko szczerze bez kitu bo dopiero zaczynam z SandyBridge b.t.w ktos w jednym z pierwszych postow pisal o updejcie biosu w moim wypadku wystarczy wrzucic bios na usb pena i w wskazac go w biosie , reszta leci z automatu takie maxymalnie uproszczone flashowanei biosu Edytowane 6 Września 2011 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asian88 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Już zakupiłem MSI P67A-GD65 dzięki za odpowiedzi.Teraz aktualnie poszukuję karty graficznej do tej płyty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...