G73 Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 (edytowane) witam, chcialbym sobie kupic lancuszek na szyje, grubosc jaka mi odpowiada to ok 6-8mm, natomiast nie wiem jaka ma byc jego dlugosc, znalazlem stronke gdzie maja w miare tanie srebro i wlasnie tam chcialbym kupic wysylkowo, dlugosci sa rozne: 50, 55, 56 i 60cm, nie wiem jaka bedzie optymalna, pomoze ktos doradzic ? Edytowane 6 Marca 2011 przez a.y.a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Weź kawałek sznurka o odpowiedniej długości i go nałóż na szyję. Dobierz to, co pasuje najlepiej. To zależy od wzrostu, obwodu karku i indywidualnych upodobań. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eragon Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 zzizzy dobrze radzi. na upartego zamiast sznurka można zmierzyć też miarą krawiecką 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...