Maly1920 Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 Witam mam pewien problem od początku kupna komputera miałem BSOD'y ale takie Czasem się różniły wiadomością czasem wykonywało jakiś zrzut pamięci fizycznej itp. Mniejsza o to ale myślę że to będzie związane z moim problemem otóż wczoraj zaciął mi się komputer i musiałem go restartować po czym nie wstał. Po prostu pisze "BŁĘD DYSKU" lub czasem "Disk Boot Failure..." jest to możliwe aby dysk siadł ? Segate Baracuda 120-150GB sam już nie wiem ile ma <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 Zaktualizuj BIOS płyty głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 Koniecznie bios, sprawdź też inny zasilacz oraz inną taśmę sygnałową do dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...