Mati18 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Siema Mam pytanie potrzebuje programa ktory polaczy mi 2 pliki mpeg w jeden duzy plik (chodzi mi o film). Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 sprobuj scalic windows comander (total komander), ale nie zawsze dziala, a poza tym to np. avi mpeg joiner ... http://www.doeasier.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 virtual dub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 virtual dub8O A jak Ty chcesz w Virtual Dubie uzyskać mpeg jako plik wynikowy? Proponuję TMPGEnc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Siema Mam pytanie potrzebuje programa ktory polaczy mi 2 pliki mpeg w jeden duzy plik (chodzi mi o film). Prosze o pomoc jezeli te 2 pliki sa tego samego formatu (wielkosc ramki itp) to najprostszym programem dopolaczaenia 2 MPEG'ow jest DOS :P zakladajac ze pliki nosza nazwy x.mpeg i y.mpeg robisz tak X.* /B + Y.* /B = Z.* /B i masz plik z.mpeg skladajacyc sie z binarnie polaczonych plikow x i y 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Najlatwiej bedzie to zrobic programem Ulead VideoStudio 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Najlatwiej bedzie to zrobic programem Ulead VideoStudio 7A najtrudniej Adobe Premiere :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati18 Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Najlatwiej bedzie to zrobic programem Ulead VideoStudio 7A najtrudniej Adobe Premiere :P W sumie to Adobe Premiere nie jest az taki trudny bo juz sie nim bawilem ale mam jak na razie za slaby sprzet do niego wiec to raczej odpada moze w przyszlosci ... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...