yogi186 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Witam Nie lubie sie chwalić ... ale od dziś jestem TECHNIKIEM TELEKOMUNIKACJI ZE SPECJALNOŚCIĄ TELEINFORMATYKA :D Obroniłem Pracę dyplomową na Bardzo dobry :D hihi .. ale mam radoche :D I w tym miejscu podziękowania dla RaF`a bo to dzięki niemu i jego pomocy zrobiłem moją prace :D za którą otrzymałem ten że tytuł !! :D Pozdrówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 A co obraniałeś, jaki był temat ? Ja za rok będe bronił z tym że technikum mech. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Witam Nie lubie sie chwalić ... ale od dziś jestem TECHNIKIEM TELEKOMUNIKACJI ZE SPECJALNOŚCIĄ TELEINFORMATYKA :D Obroniłem Pracę dyplomową na Bardzo dobry :D hihi .. ale mam radoche :D I w tym miejscu podziękowania dla RaF`a bo to dzięki niemu i jego pomocy zrobiłem moją prace :D za który otrzymałem ten że tytuł !! :D Pozdrówka Gratulacje :!: BTW Mam taki sam tytuł.... tylko już przykurzony troszke i przebity inżynierem i magistrem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Gratulacje :) A bez RaF'a bys nie dal rady? Joke :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Aha no faktycznie nie napisałem tematu pracy ... hehe. Sprzętowy odtwarzacz mp3 - bazowany na PC ... czyli poprostu ELMP :D ... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Czy bez RaF`a bym nie dał rady ... hmm ... było by ciężej ... hehe. 1. To on nasunął temat ( w którymś z moich topiców) 2. Podrzucił mase materiałów 3. Pożyczył programator PICa ( właśnie ... musze mu kiedyś oddać hehe) 4. Służył chętnie pomocą :D JESZCZE RAZ MU DZIĘKI HEHE :D Pozdrowiona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cidzej Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 a ja w zeszlym roku zdalem ;D sem teraz Technik elektronik ... a robilem .... trojstanowy regulator temperatury ;D gratuluje ;DDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Aha no faktycznie nie napisałem tematu pracy ... hehe. Sprzętowy odtwarzacz mp3 - bazowany na PC ... czyli poprostu ELMP :D ... :] hmmm przypomnialo mi sie - kiedys o tym wspominales no to gratulki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 no dzięki dzięki :D właśnie wróciłem z pifka oblewającego :) ... hehe ... i dziwie sie ze moge pisać :D. hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 jak tak wczesnie wrociles i jeszcze jestes w stanie posta wklepac to cos słąbo oblewałes ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Gratulacje :) Ja sie wybieram do TEchnikum elektronicznego na elektronike wiec tez za 4 latka powinienem byc Pan Technik :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikol Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Ja zostałem techikiem 3 czerwca 2003. Dyplom obronilem na 5 i egzamin zawodowy tez na 5 i po 5 latach tyraniny wkońcu jestem Technik Elektronik. Niechce mi sie iść na studia ale co zrobić trza sie uczyć dalej. :) Powodzenia życze na egzaminach na uczelnie wyższe dla wszystkich tegorocznych maturzystów i sobie też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Gratulacje!!!! Jak chciałbyś przenośnik taśmowy np do tego "sprzętowego odtwarzacza mp3" to służę radą. Mógł by Ci dostarczać płyty prosto na tackę. Prawie 3 lata temu broniłem pracy waśnie z tego tematu :lol: Mogę sobie zrobić trasę na uczelnię i z powrotem jak w Jetsonach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Witam Nie lubie sie chwalić ... ale od dziś jestem TECHNIKIEM TELEKOMUNIKACJI ZE SPECJALNOŚCIĄ TELEINFORMATYKA :D Obroniłem Pracę dyplomową na Bardzo dobry :D hihi .. ale mam radoche :D I w tym miejscu podziękowania dla RaF`a bo to dzięki niemu i jego pomocy zrobiłem moją prace :D za którą otrzymałem ten że tytuł !! :D Pozdrówka kto jest za krzynka browca dla kolegi RaF'a? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Witam Nie lubie sie chwalić ... ale od dziś jestem TECHNIKIEM TELEKOMUNIKACJI ZE SPECJALNOŚCIĄ TELEINFORMATYKA :D Obroniłem Pracę dyplomową na Bardzo dobry :D hihi .. ale mam radoche :D I w tym miejscu podziękowania dla RaF`a bo to dzięki niemu i jego pomocy zrobiłem moją prace :D za którą otrzymałem ten że tytuł !! :D Pozdrówka kto jest za krzynka browca dla kolegi RaF'a? :twisted:Ja, ale za mój głos prosze kurierem też browca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Hyh, to ja tez sie pochwale: Technik Elektronik o specjalnosci Systemy Komputerowe :lol: - od poniedzialku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Skrzynka browca musi wjechać hehe :D ... ale po 26 czerwca .. bo RaF ma sesje ... hmmm hehe :) ... a może jakaś tweak`owa impreza ?? :) Tylko gdzie ?? :) dzieki za gratki ... również wszystkim gratuluje tytułów :) ... pozdrowiska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Gratulacje A ja od wczoraj Inżynier Informatyk specjalność systemy CAD/CAM - nareście..:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 No to gratulacje, o by tak dalej.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Monter RTV, Technik Elektronik , Technik Informatyk ... A mam złe założenie udac sie gdzies jeshcze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Witam Nie lubie sie chwalić ... ale od dziś jestem TECHNIKIEM TELEKOMUNIKACJI ZE SPECJALNOŚCIĄ TELEINFORMATYKA :D Obroniłem Pracę dyplomową na Bardzo dobry :D hihi .. ale mam radoche :D I w tym miejscu podziękowania dla RaF`a bo to dzięki niemu i jego pomocy zrobiłem moją prace :D za którą otrzymałem ten że tytuł !! :D Pozdrówka witam w klubie TECHNIKOW ja od siakiegos roku jezdem technik elektronik +SEPowskie uprawnienia do 1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Witam Nie lubie sie chwalić ... ale od dziś jestem TECHNIKIEM TELEKOMUNIKACJI ZE SPECJALNOŚCIĄ TELEINFORMATYKA :D Obroniłem Pracę dyplomową na Bardzo dobry :D hihi .. ale mam radoche :D I w tym miejscu podziękowania dla RaF`a bo to dzięki niemu i jego pomocy zrobiłem moją prace :D za którą otrzymałem ten że tytuł !! :D Pozdrówka Oczywiście gratulacje!!! A tak poza tym sam się obroniłem w czwartek (12 czerwca) z delikatnym 3 miesięcznym poślizgiem (studia skończyłem w marcu). Obroniłem się z tematu: Perspektywy rozwoju Częstochowy w świetle jej aktualne sytuacji społeczno-gospodarczej. A broniłem się na AE w Krakowie, na specjalizacji: Perspektywy i Innowacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...