philippos1 Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 Witam mam następujący problem. Posiadam kartę graficzną NVidia Ge Force 8800 GTX. Dzisiaj sprawdzialem temperaturę i wynosi ona aż 70 stopni przy 15 procesach ( nie licząc systemowych ). Mam cały czas otwartą obudowę. ImageShack Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 Jeśli mam być szczery to kompletnie nie rozumiem o co Ci chodzi. 8800GTX jest sam w sobie grzałką wiex imo jest to normalna temperatura tej karty. Napisz o co Ci chodzi z tymi procesami... Sent from my GT-I5700 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 O to mu chodzi, że w karta w stanie idle (desktop) ma temperaturę taką jaką wiele kart dopiero pod pełnym obciążeniem. Powodem może być kurz w szczelinach komory vapor chamber jeśli to referent. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 A wentylator w rzeczywistości działa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Jakis test/wykres by sie przydal. Moze afterburner na pulpicie i przetestowac karte vantage. Fotke z afterburnera dac na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...