Angel Of Death Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 miałem już dwa monitory stare jak świat :D jeden jak i drugi popsuły się :D no i teraz mam dylemat bo nie wiem jaki mam kupić :? za kwotę do 800 zł. Za rady z góry dziękuję :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sexylaska Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Najlepiej kolorowy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Dozbieraj 100zł i kup LG F700P a jak nie da rady to kup 700B moim zdaniem b.dobre monitory. Za tę kasę nic lebszego nie kupisz IMHO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 pono hyundai'e Q790D sa swietne a kosztuja mniej od lg flatronow i maja lepsze parametry a o to co m.in. oferuje: 3 lata gwarancji 1024x768@100Hz max 1600x1200@75Hz mysle ze calkiem niezle no i cena okolo 650 pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 dobrą 19"z jakiś wyprzedaży magazynowych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 ja bym radził jakas 17' philipsa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz994 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Też bym radził Philipsa, np. model 107T41 z technologią Light Frame3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 widziałem gdzieś iiyama hm703ut vision master pro 413 za ok.900 zeta !!! sam mam taki monitor i jest łodlotowy !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algier Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Samsung 757MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 nec fe791sb ok 830zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 nie kupuj niczego z maską perforowaną, na forum już dużo tego było: poszukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrucha Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 A może zobacz tu: I inne aukcje tego gościa z Wrocka, monitory z wyprzedaży z zapasów magazynowych, podobno. Szczyt techniki to może nie jest, ale ceny ciekawe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 miałem już dwa monitory stare jak świat :D jeden jak i drugi popsuły się :D no i teraz mam dylemat bo nie wiem jaki mam kupić :? za kwotę do 800 zł. Za rady z góry dziękuję :lol: :lol: :lol: POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSZUKAJ, DUZO O TYM BYŁO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...