Lifeman Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 (edytowane) Witam, chce wysylac CV do pracodawcow od razu grupowo na np. 100 adresow email, czy jest mozliwosci zeby oni widzieli tylko swoj adres gdy odbiora wiadomosc? Nie chce zeby widzieli ze wysylalem w kilkadziesiat miejsc? Jakies rady w tym temacie? czy ptrzebny jest jakis program? Edytowane 8 Marca 2011 przez Lifeman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMiss Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 (edytowane) a probowales juz wyslylac mass, i czy wiesz ze oni widza wszystkie adresy? i jakiej uzywasz poczty? Edytowane 8 Marca 2011 przez MrMiss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lifeman Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 a probowales juz wyslylac mass, i czy wiesz ze oni widza wszystkie adresy? i jakiej uzywasz poczty? wiem ze widza, jakbym nie wiedzial to bym nie pisal ;). Moglbym dodac kopie ukryta ale to tez nie spelnia moich wymagan bo chodzi o to zeby kazdy z odbiorcow widzial tylko siebie jako odbiorce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 CV do 100 osób? Większej ściemy w życiu nie słyszałem. :lol2: Masowe wysyłanie poczty obsługuje każde konto webmail - nawet darmowe(o2, wp, interia, itp, itd). Podobnie taką opcję posiada każdy normalny program do obsługi poczty. Zamiast więc zadawać durne pytania i tracić czas czekając na odpowiedź, to zadaj sobie odrobinę trudu i zapoznaj z podstawowymi funkcjami programu/aplikacji przez którą wysyłasz pocztę. http://poczta.onet.pl/pomoc/pomoc.html Kliknij drugi link od dołu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Infinite Responder - Free Autoresponder Script Darmowy, bez ograniczeń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lifeman Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 CV do 100 osób? Większej ściemy w życiu nie słyszałem. :lol2: Masowe wysyłanie poczty obsługuje każde konto webmail - nawet darmowe(o2, wp, interia, itp, itd). Podobnie taką opcję posiada każdy normalny program do obsługi poczty. Zamiast więc zadawać durne pytania i tracić czas czekając na odpowiedź, to zadaj sobie odrobinę trudu i zapoznaj z podstawowymi funkcjami programu/aplikacji przez którą wysyłasz pocztę. Pomoc - Poczta w Onet.pl Kliknij drugi link od dołu. Piszę tak jak jest. Ty zadaj sobie troche trudu i przeczytaj to co napisałem ze zrozumieniem zanim zaczniesz pouczac innych. Jesli wysle maila i umiesze odbiorcow w polu "kopia ukryta" to kazdy z odbiorcow bedzie widzial w polu "do" po odebraniu maila sentencje Undisclosed-Recipient; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Mail Merge :: Add-ons for Thunderbird Do thunderbirda, działa pięknie :) Tylko nie spamuj :P 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lifeman Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Mail Merge :: Add-ons for Thunderbird Do thunderbirda, działa pięknie :) Tylko nie spamuj :P Wielkie dzieki :), duzo mi pomogles. Ja z tym cv na serio calkiem, chce zmienic prace ale nie chce mi sie pojedynczo wysylac maili. Pozdro do Ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Piszę tak jak jest. Ty zadaj sobie troche trudu i przeczytaj to co napisałem ze zrozumieniem zanim zaczniesz pouczac innych. Jesli wysle maila i umiesze odbiorcow w polu "kopia ukryta" to kazdy z odbiorcow bedzie widzial w polu "do" po odebraniu maila sentencje Undisclosed-Recipient; 1. Nie napisałeś tego w pierwszym poście, więc nie wiem za bardzo, gdzie mogłem to wyczytać. 2. Wszyscy wiemy, że kadrowa w każdej firmie kończyła informatykę (lub jest samoukiem od 20 lat) i wie, co oznacza to pole. 3. Pomijam już fakt, że każda kadrowa zdaje sobie sprawę z istnienia innych firm na świecie i nie wydaje mi się, aby głównym kryterium wyboru kandydata było pole "do" w otrzymanym mailu. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Ja rozsylajac wiadomosc do wszystkich pracownikow (a jest ich grubo ponad 100) umieszczam ich nazwiska w polu Kopia Ukryta (BCC) a swoj adres/nazwisko w polu Do. W ten sposob otrzymuja maila ode mnie -> do mnie i ich w BCC. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lifeman Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 1. Nie napisałeś tego w pierwszym poście, więc nie wiem za bardzo, gdzie mogłem to wyczytać. 2. Wszyscy wiemy, że kadrowa w każdej firmie kończyła informatykę (lub jest samoukiem od 20 lat) i wie, co oznacza to pole. 3. Pomijam już fakt, że każda kadrowa zdaje sobie sprawę z istnienia innych firm na świecie i nie wydaje mi się, aby głównym kryterium wyboru kandydata było pole "do" w otrzymanym mailu. ;] Daj sobie spokoj chlopaku, widze ze probojesz wtracic swoje 3 slowa do dyskusji, ale nic do niej nie wnosisz. Wyraznie napisalem w pierwszym poscie jaki mam problem a Ty dalej swoje. Poczytaj troche o modelu funkcjonowania dzialu o ktorym piszesz i o strukturach organizacji a potem sie wypowiadaj. Bez odbioru Omnibusie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...