tanx Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Witam, piszę bo już jestem zdesperowany i nie wiem co robić, otóż przez rok netbook nie sprawiał problemów i jakiś miesiąc temu pierw2szy raz wydażył się sytuacja, że włączam netbooka i ładuje sie tylko tapeta i nic więcej się nie pojawia, CTRL+ALT+DEL działa i procesy itd wszystko jest jednak nie pojawia się nazwa użytkownika, sformatowalem netbooka wgralem nowe sterowniki ze strony Asusa itd i mijają 2 dni i znów to samo i tak w kółko wgrywałem i stare i nowe sterowniki zawsze po jakimś czasie to samo, ładuje się sama tapeta i nic dalej.... Co to może się dziać, dodam, że przez ostatni rok nigdy nic takiego się nie trafiło........ aha system w trybie awaryjnym się ładuje bez problemów. Proszę o pomoc, serwis Asusa raczej odmówi pomocy bo to raczej sprawa softwaerowa... Pozdrawiam tanx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaevinn Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Pasek systemowy się pojawia, czy też nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Pasek systemowy się pojawia, czy też nie ? Tez sie nie pojawia, tzn czasem po baaardzo dlugim czasie sie pojawia nie zawsze ale to jest pasek klasyczny a nie ten XP i i tak prawie nic nie chce dzialac, dodam ze jak wywoluje CTRL+ALT+DEL to okno też nie jest styl XP tylko ten kwadratowy jak poprzednie windowsy, a na codzień zawsze mam ustawiony styl XP PS właśnie dzwonilem do ASUSA poradzili mi żeby sprawdził BAD SECTORY, właśnie sprawdzam, ale puki co 10% i żadnego pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 1. Sprawdź pamięci przy pomocy GoldMemory (program odpalasz z pendrive lub CD podpiętego pod USB). 2. Pokaż screen z zakładki Health w program HD Tune 2.55 (interesują nas parametry 05, C4-C7). 3. Sprawdź, czy nie masz robactwa - AVG (jest wersja darmowa). 4. Pokaż listę procesów w menedżerze zadań - zrób screena i zapisz. Nie zapomnij zaznaczyć opcji "Pokaż procesy wszystkich użytkowników". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...