Micias Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 mam taki problem a mianowicie gdy nie mam jeszcze zainstalowanych sterownikow do mojego sc live 1024 to moge spokojnie wlaczyc DMA w mojej nagrywarce lg 32x GCE-8320 , gdy zainstaluje sterowniki to sb (live ware 3.0 ) to dma sie wylancza i nie moge juz go wlaczyc, juz nie wiem co jest grane , probowałem karte sb przelozyc do innego sloty pci ale dalej dzieje sie to samo, przed driverow jest dma a po nie ma ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 typowy problem z Livem! Wylacz w menedzerze urzadzen Creative SB16 Emulaton "o ile nie grasz w dosowe gierki itp. " to jest ci to nie potrzebne a przez to nie mozesz DMA wlaczyc ! 8) Poprostu dajesz wylacz w tym profilu sprzetowym i powinno byc git. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micias Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 oki dzieki zaraz to sprawdze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...