Gość Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Kiedy będzie 8RDA+ rev. 2.0 najlepiej będą chyba wiedzieć w Pronoxie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 a ja mam takie pytanie czy ten epox to nie jest to samo prawie co FIC AU 13 ultra ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 a ja mam takie pytanie czy ten epox to nie jest to samo prawie co FIC AU 13 ultra ?? Nie, AU13 ma konstrukcje całkowicie różniącą się z 8RDA+ a wersja ultra nie ma firewire. Fic AU11 to Epox 8RDA+ ale tej płytki w Polsce dostać nie można. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 a ja mam takie pytanie czy ten epox to nie jest to samo prawie co FIC AU 13 ultra ?? Nie, AU13 ma konstrukcje całkowicie różniącą się z 8RDA+ a wersja ultra nie ma firewire. Fic AU11 to Epox 8RDA+ ale tej płytki w Polsce dostać nie można.w takim razie lipa ..bo fic jest tanszy a tez fajny ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...