maniek86krk Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 Mam do Was pytanie ostatnio kupilem plyte glowna Gigabyte X58A-UD9 i mam dziwny problem (moze to nie problem) w biosie jak wchodze do zakladki "MB INTELLIGENT TWEAKER (M.I.T) straaaaasznie wolno wszystko chodzi w tej zakaldce jak klikam w dol zeby przejsc doo opcji nizej musze pare razy nacisnac klawisz w dol zeby zadzialal w innych zakladkach nie ma takiego problemu. Bios jest najnowszy F4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 (edytowane) Spróbuj wersji BETA F5i. F5l nei wgrywaj bo też ma problemy z AHCI. tak się dzieje bez podkręcania? Edytowane 10 Marca 2011 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek86krk Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 Wszystko mam na AUTO ustawione o dziwo sam mi sie procesor podkrecil z 3.06 na 3.20 moj procek to i7 950 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 nie ma nic w tym dziwnego. Włączone jest TURBO co powoduje ustaweinie mnoznika na x24. Wszystko jest prawidłowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...