pietro54 Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 witajcie, kupiłem procka i płytę asus P8 P67 mam chłodzenie pentagram karakorum i chciałem je założyć, ku mojemu zdziwieniu podstawka plastikowa nie pasuje ;( czy istnieje jakiś sposób modyfikacji by nie kupować nowego chłodzenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 HP-120 AlCu Karakorum, a 1155 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietro54 Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Oj sorrki, nie znalazłem tego. dziękuję za info... przyda się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...