sthEn Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Konsultowałem się z firmowymi prawnikami w tej sprawie. Kupując "na firmę" również ma się prawo zwrotu w terminie 14 dni. Morele nie reguluje tego w regulaminie, tylko w zapisach poza nim, których konsument nie akceptuje w przypadku zakupu. Po prostu lawirują ponad prawem. Bzdura straszna :) "prawnicy", ta... Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewm Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) Morele mnie ostatnio zawiódł, mają problemy niby wynikające z przeniesienia centralnego magazynu. Towar który przy zakupie był dostępny w dużej ilości w 48h nagle okazał się produktem niedostępnych. Jaki sklep na pewno nie oszukuje z dostepnoscia produktów? Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez andrewm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2013 techplanet.pl tam robie zakupy i nigdy jeszcze nie mialem nieprzyjemności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anitiles Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ja osobiście polecam agito oraz techplanet. Morele anuluje zamówienia... bo zmieniła się cena, nawet zamówienia opłacone kartą. Wystawia towar, którego nie ma w hurtowniach. W przypadku kiedy jest problem z dostępnością jednego z elementów zestawu nikt nie raczy zadzwonić. Możliwość realizacji zwrotu towaru i/lub gwarancji jest czysto teoretyczna, a jakość obsługi klienta jest na absolutnie najTen sklep to kompromitacja, a polecanie zakupów w tym sklepie przez duży portal tematyczny jest działalnością przestępczą na szkodę czytelnika, i podlega karze pozbawienia wolności. 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 podlega karze pozbawienia wolności. Właśnie, na ostudzenie temperamentu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...