olllciaa Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Mam problem ze skanerem Bearpaw 2448TA Plus. Za każdym razem kiedy odłączałam go od komputera i podłączałam ponownie wystarczyło,że zainstalowałam sterowniki z internetu i skaner działał bez zarzutu,teraz jednak instalując te sterowniki (pobierałam z różnych stron) zawsze instalacja zatrzymuje się na 100% i nic nie idzie dalej,jedyną opcją jaką mogę wybrać to cancel a i wtedy nie nie chce się anulować i pozostaje reset.Płyty nie mogę znaleźć,a skaner jest mi potrzebny więc nie wiem już co mam zrobić :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Powiesz mi, po co za każdym razem instalowałaś na nowo sterowniki? Ściągnij program CCleaner i za jego pomocą usuń pozostałości po starych sterownikach (oczywiście, uprzednio deinstalując je za pomocą "Dodaj/Usuń Programy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olllciaa Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 ponieważ tak się składało,że musiałam często odłączać kabel od komputera i za każdym razem kiedy go podłączałam na nowo musiałam go instalować,wykrywało nowy sprzęt i nie działał bez sterowników od nowa zainstalowanych.ale wszystko było ok ,teraz nie chcą się pobrać do końca a skaner nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...