Katohaikara Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Nie wiem w jaki sposób, przestawiłem że rolką myszki podgłaszam i ściszam. Strasznie mnie to denerwuje, bo nie mogę używać rolki w przeglądarce. Szukałem w panelu sterowania ale nie znalazłem. jak to wyłączyć. Posiadam Windows 7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Zapomniałeś podać jaką posiadasz myszkę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katohaikara Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Zapomniałeś podać jaką posiadasz myszkę... iBOX Racer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Jeżeli dostałeś jakieś oprogramowanie wraz z myszką to spróbuj przy pomocy niego zmienić ustawienia klawiszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katohaikara Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 (edytowane) Nie mam oprogramowania ;/ E: pobrałem oprogramowanie ze strony producenta. Jest opcja regulacji głosu myszką ale jest odznaczona. Mimo to nadal reguluje. E2: ok, poradziłem sobie, wystarczyło odłączyć i podłączyć myszkę. Dzięki za pomoc. Edytowane 12 Marca 2011 przez cMQeeEEEzzZZzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 Przepraszam że wykraczam poza temat , ale nie boisz sie o swojego kompa z takim zasilaczem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...