Skocz do zawartości
Highlander

Maze4 - opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Blok na pewno bedzie wydajniejszy od maze3, bo bez sensu bylo by wupuszczanie bloku gorszego. A o ile lepszy, zobaczymy...

calkowicie sie z toba zgadzam, bo nikt nie wypuszcza czegos nowego co jest gorsze

No ale konstrukcja nie jest jakos specjalnie ambitna - moze jednak mnie czyms zaskoczy.

moze doszli do wniosku i badania to potwierdzily, ze taka "prosta" konstrukcja jest wydajniejsza, ale to pokaza testy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale konstrukcja nie jest jakos specjalnie ambitna - moze jednak mnie czyms zaskoczy.

A "konstrukcja" maze'a 3 jest wg ciebie taka ambitna? I co dokladnie chciales przez to powiedziec?

Od siebie dodam, ze mam maze 3 (wczesniej innovacool rev.3.0- produkt DD zjadl go na sniadanie) i ciezko o bardziej wydajny blok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A "konstrukcja" maze'a 3 jest wg ciebie taka ambitna? I co dokladnie chciales przez to powiedziec?

Od siebie dodam, ze mam maze 3 (wczesniej innovacool rev.3.0- produkt DD zjadl go na sniadanie) i ciezko o bardziej wydajny blok.

polemizowałbym i tak tez zrobię :D

Maze3 jest konstrukcją bardzo przecietną w perspektywie naprawde dobrych bloków - WW (bije maze'a o ~5*C), Atlantis, TC-4, MCW5000, lecz rozptrując go z kolei w perspektywie bloków polskich faktycznie ciężko o lepszy blok :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WW i Atlantis to faktycznie wydajniejsze konstrukcje ale co do reszty- no coz, tu ja bym polemizowal ;)

A gdzie to mozna kupic :?:

Tam gdzie i min. dangerden'a czyli za granica (i to zachodnia- dla jasnosci :wink: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Blok na pewno bedzie wydajniejszy od maze3, bo bez sensu bylo by wupuszczanie bloku gorszego. A o ile lepszy, zobaczymy...

calkowicie sie z toba zgadzam, bo nikt nie wypuszcza czegos nowego co jest gorsze

ten tego - Pentuim4 to porazka technologiczna (w porównaniu do P3) a wypuścili...

marketing ma swoje prawa... produkty się starzeją moralnie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi