tramp Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 słyszałem że w warszawie ludzie mają neo+ po 4mbit/s,jak to zrobić? Dać włape?,ale komu i gdzie?.czy samemu da się zhackowac neo+ na 4mbit/s lub mniej?Mamto coś simensaco stoi przy kompie. prosze o konkretne odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 konkretnie: szukaj link1 link2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 słyszałem że w warszawie ludzie mają neo+ po 4mbit/s,jak to zrobić? Dać włape?,ale komu i gdzie?.czy samemu da się zhackowac neo+ na 4mbit/s lub mniej?Mamto coś simensaco stoi przy kompie. prosze o konkretne odpowiedzi Aby ci zwiekszyli transfer w neo+ musisz miec znajomosci w TPSA. A "dac w lape" chyba nie pomoze bo nie wiesz nawet komu. Ograniczenie jest na centrali a nie w modemie wiec ty nic u siebie nie zrobisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramp Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 no ale jak dać to komu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 no ale jak dać to komu? Ty chcesz kombinowac to powinienes wiedziec, mnie wystarcza 512kbps i nie bede lamal umowy. Jesli nie masz znajomosci to w najlepszym przypadku wyjdziesz na "idote"(bez urazy) jak pojdziesz nie do tego, a moze byc gorzej, nawet do zerwania umowy i odszkodowania, wiec lepiej nie probuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...