Bezan Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 (edytowane) Witam, Zastanawiam się nad przesiadką z Raptora na SSD. Aktualnie mam zajęte ~50GB, więc SSD 60GB na razie mi wystarczy. Co do ceny nie chciałbym, żeby był droższy niż 500zł. W uzasadnionych przypadkach może być więcej. Nie jest dla mnie ważne kilka MB więcej w markach i cena +50%. Tego i tak normalnie się nie wyczuje... no jedynie po stanie konta ;) Co warto brać? C300, Vertex 2, P3, .... inny Najbardziej interesuje mnie C300 i P3. Drugi ciut droższy ale nowa konstrukcja. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. Edytowane 16 Marca 2011 przez Bezan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 Tak z ciekawości: Temat "Wszystko o SSD" kolega czytał? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezan Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 Tak. Niemniej tam opisywane są bardziej zmiany i co jest nowego. Ewentualnie co kto ostatnio kupił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2011 pierwszy post w temacie.. masz dokladnie napisane modele wraz z aktualnymi cenami.. A jak sie wglebisz w temat, albo przynajmniej przeszukasz go po nazwach, to sie dowiesz wiecej na temat konkretnego modelu. Ja planuje kupno Cruciala C300 64GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nefbie Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2011 c300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...