Gość Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 Witam Mam małe pytanko.Nie znam się na elektronice i chciałem zapytać czy preparat kontakt s przewodzi prąd? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec2 Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2011 Witam Mam małe pytanko.Nie znam się na elektronice i chciałem zapytać czy preparat kontakt s przewodzi prąd? Pozdrawiam Sam nie wiem, ale właśnie mi znajomy podpowiada, że tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2011 Panowie FAIL ! Kontakt S: Preparat do oczyszczania styków z tlenków i siarczków oraz chroniący przed korozją.<BR nodeIndex="3"><BR nodeIndex="4">Zapewnia swobodny przepływ prądu zwłaszcza w przypadku utlenionych, zużytych kontaktów, ma zastosowanie w technice audio, wysokich oraz małych częstotliwości w elektrotechnice oraz wszędzie tam, gdzie wymagane są czyste styki, nie powoduje podwyższenia rezystancji i niepożądanych spadków napięcia. Rozpuszcza tlenki siarczki. Wiec on nie przewodzi pradu tylko ułatwia mu przepływ i usuwa śmieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...