Kaze Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 Witam, po raz kolejny pamięci Cruciala odesłane na gwarancję, czas najwyższy zmienić kostki, teraz pytanie, co sądzicie o OCZ Reaper 2x2GB 1066MHz, na komputroniku częste komentarze dotyczą ...spadających radiatorów, serio? Faktycznie zdarzają się takie cuda z tymi kostkami? da się to jakoś naprawić, zmienić pastę pod radiatorami czy cuś? Komputer służy u mnie głównie do pracy w 3D studio, ale jak się trafi dobra gra to też nie pogardzę, jest sens kupowania 4x2GB czy 2x2 w zupełności starczy do ww. rzeczy? Moja płyta obsłuży maksymalnie do 8GB, więc tyle mam zamiar w nią włożyć, o ile ma to racje bytu. System to win7 64bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 Witam Nawet jeśli będzsz miał ponad 4GB pamięci to nie wszystkie programy ją wykorzystają.Wystarczy 4GB,nie ma potrzeby więcej.Z pamięciami OCZ są różne problemy,jeśli masz możliwość zakup inne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodnik Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2011 Potwierdzam. Crucial to ZUO ;) Choć kręcą się jak dzikie świnie, to bardzo lubią padać :( Polecał bym coś ze stajni g.skill. Obecnie na alledrogo nie ma nic ciekawego. Gdyby nie padły moje Lanfest_y to pewnie bym ci sprzedał g.skill PK 2x2GB (jak byś chciał) albo... może i sprzedam ale "trochę" bym za nie chciał. Jak coś to PM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guderian Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2011 nie wiem ale niedawno jeszcze w agito byly, kup sobie 2x2 albo i dwa takie komplety goodram pro naszych rodzimych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2011 Ja jeszcze jakis czas jade na 4x2GB Kilka komplecikow przestudiowalem... Jezeli chodzi o OCZ mialy czasami jazdy z moim DFI jak i z Asusem Pozniej mialem A-daty EE 1066 chodza u znajomka do tej pory Ja sam lece na Dominatorach Moim skromnym zdaniem, wlasnie pamieci Corsair sprawiaja najmniej problemow... zarowno kompaktybilnosci jak i gwarancyjnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesuss Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2011 Aeneon xtune2 1066mhz cl5, 1,8v Dobre memy, ale 2x2gb to raczej nie znajdziesz, bo już ich chyba nie produkują... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 ładowanie kasy w pamięci jest bez sensu, przyrost mocy znikomy, lepiej kupić za zaoszczędzoną kasę np. dysk SSD na system, albo grafke wymienić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...