MrMiss Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2011 (edytowane) mam pytanie: czy mozna zrobic tak zeby 2 monitory podlaczone do 1 komputera dzialaly tak jakby nie zaleznie czyli ze jak wyswietlam film to zeby byl on tylko na 1 monitorze a na drugim moglbym sobie np. przegladac internet? a i jeszcze dodam ze mam monitor samsung syncmaster 205bw, i w zamierzam kupić: Acer S221HQLBD (16:9, 5ms, DVI, FullHD, LED) [ET.WS1HE.008] - 469zł : Esc.pl albo Monitor LED BENQ 24" LED V2420 - Monitory LED - Sklep internetowy Agito.pl Nie wiem czy opłaca sie dokladac 151zl za 2,5cala? nikt mi nie odpowie...? :( Edytowane 17 Marca 2011 przez MrMiss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2011 mam pytanie: czy mozna zrobic tak zeby 2 monitory podlaczone do 1 komputera dzialaly tak jakby nie zaleznie czyli ze jak wyswietlam film to zeby byl on tylko na 1 monitorze a na drugim moglbym sobie np. przegladac internet? Jeżeli weźmiemy pod uwagę że wyświetlacz 1 to główny a wyświetlacz 2 dodatkowy to łatwiej będzie to wykonać w drugą stronę czyli na monitorze 2 odpalasz film a na 1 przeglądasz neta. Ale w drugą stronę też się da czyli 2- główny, 1- dodatkowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 no pewnie, że się da :), dużo ludzi tak robi, wygodnie jest mieć szersze pole działania, albo jak ma się laptopa to czasem wygodniej jest odpalić sobie obraz na monitorze dodatkowym niż siedzieć kolejne godziny przy ekranie laptopa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...