Skocz do zawartości
MrMiss

2 monitory razem

Rekomendowane odpowiedzi

mam pytanie:

czy mozna zrobic tak zeby 2 monitory podlaczone do 1 komputera dzialaly tak jakby nie zaleznie czyli ze jak wyswietlam film to zeby byl on tylko na 1 monitorze a na drugim moglbym sobie np. przegladac internet?

a i jeszcze dodam ze mam monitor samsung syncmaster 205bw, i w zamierzam kupić:

Acer S221HQLBD (16:9, 5ms, DVI, FullHD, LED) [ET.WS1HE.008] - 469zł : Esc.pl

albo

Monitor LED BENQ 24" LED V2420 - Monitory LED - Sklep internetowy Agito.pl

Nie wiem czy opłaca sie dokladac 151zl za 2,5cala?

nikt mi nie odpowie...? :(

Edytowane przez MrMiss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanie:

czy mozna zrobic tak zeby 2 monitory podlaczone do 1 komputera dzialaly tak jakby nie zaleznie czyli ze jak wyswietlam film to zeby byl on tylko na 1 monitorze a na drugim moglbym sobie np. przegladac internet?

Jeżeli weźmiemy pod uwagę że wyświetlacz 1 to główny a wyświetlacz 2 dodatkowy to łatwiej będzie to wykonać w drugą stronę czyli na monitorze 2 odpalasz film a na 1 przeglądasz neta. Ale w drugą stronę też się da czyli 2- główny, 1- dodatkowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no pewnie, że się da :), dużo ludzi tak robi, wygodnie jest mieć szersze pole działania, albo jak ma się laptopa to czasem wygodniej jest odpalić sobie obraz na monitorze dodatkowym niż siedzieć kolejne godziny przy ekranie laptopa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi