rob_e Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 wiec tak: zostałem zmuszony do instalacji cudownego windows Xp i mam mały problem z pakietem Sun StarOffice 5.2 PL. problem polega na braku polskich znakow w menu (bo pisac po polskiemu moge :) ). Ktos cos wie? Cokolwiek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Też miałem brak polskich znaków w menu. Lepiej zainstalować Open Office który jest znacznie lepszy od Star Office 5.2 i wyświetla menu poprawnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 jakos mi własnie open office nie przypadł do gustu... za duzo w nim problem z kompatybilnoscia jak dla mnie (zwłaszcza z plikami stara)... a co do SOffice to w w2k i w98 jest ok.... tylko w tym cholernym xp.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Szczerze mowiac dwa wspomniane produkty sa slabe w porownaniu do MS_Office'a. Moze to tylko kwestia przyzwyczajenia. Plus tylko 1: darmowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 to napewno kwestia przyzwyczajenia. nie mozna porownac OpenOffice do produktu MS, ale Star to juz ta sama klasa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Polskie znaki na 100% da sie ustawic. Poszukaj czegoś takiego jak kodowanie znakow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 kodowanie nie dotyczy menu raczej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 kodowanie nie dotyczy menu raczej... Racja nie doczytalem dokladnie twojego posta. Myslalem ze chodzi ci o pole tekstowe. Jezeli chodzi o menu to racja dziwna sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...