Bartass13 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 (edytowane) Witam serdecznie ,mam duży problem z drukarka lexmark p200. Drukarka jest nowa (ma 2 tygodnie) ,tusze wymienione oprócz czarnego ,czyszczenie głowicy ,kalibracja i inne zabiegi nie pomagają. Poniżej screen z wydruku. W przypadku drukowania zwykłych dokumentów lub faktur , pojawiają się kwadraty ,prostokąty z poziomych czarnych kresek w różnych miejscach na kartce. Czasami zdarza się że dobrze wydrukuje. Edytowane 18 Marca 2011 przez Bartass13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 (edytowane) Przeczyść kartridż z czarnym atramentem. Możliwe że drukarka została zalana czarnym tuszem. Wygląda mi to, tak jakby ktoś podczas transportu zapomniał wyciągnąć kartridże. Edytowane 18 Marca 2011 przez KoVol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass13 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2011 Ok przeczyszczę ,zaznaczę ,że drukarka była rozpakowana zamontowałem tusze i stała cały czas w jednym miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...