Baker8 Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 Tak więc, mój kolega prosił mnie o napisanie tego: ''no wiec wczoraj kupilem laptopa sony: vpceb2s1e wszystko ladnie dzialalo, dopóki pod wieczór nie wlaczylem gry i po 5min byla scina po czym zresetowalem laptopa bo nie moglem nic zrobic. po tym wlaczalem go z okolo 5 razy bo caly czas nie mulil, mialem aktulizacje okolo 60. zrobilem je jakims cudem 58 skonczyly sie powodzeniem a 2 nie, nie wiem jakie to juz byly... po tym laptop chodzi troszke lepiej choc wiem ze dalej jest problem. w okienku w gg czy w przegladarce co okolo 5s wyskakuje mi "nie odpowiada" i po 3s kończy sie problem... no i szaleje mi cpu dlugi czas jest na 1% a pozniej skacze do 40%. mam antywirusa nod32. gdy wlaczam gre inna nie mam zadnych scin wszystko ladnie chodzi na full delatach.'' Nawet nie mógł się tu zalogować. Ode mnie: SONY VAIO VPC-EB2S1E/BQ 15.5 i3 4GB 500GB ATI 5650 (1510553453) - Aukcje internetowe Allegro - owy egzemplarz zakupiony przez mojego kolegę. Klasa procesora INTEL CORE i3 Kod procesora i3-350M Prędkość procesora 2.26 GHz Dysk twardy 500 GB Ilość pamięci RAM 4 GB Rodzaj zainstalowanej pamięci RAM SO-DIMM DDR3 1066 MHz Pamięć RAM rozszerzalna do 8 GB Ilość banków pamięci 2 Ilość wolnych banków pamięci 0 Przekątna ekranu 15,5" Typ ekranu WXGA HD Maksymalna rozdzielczość ekranu 1366X768 Karta graficzna ATI MOBILITY RADEON HD 5650 Pamięć karty graficznej 1024 MB Karta dźwiękowa DOLBY® HOME THEATER 3 Napędy wbudowane DVD SUPER MULTI (DL) Typ gniazd rozszerzeń EXPRESS CARD/34 Urządzenie wskazujące TOUCHPAD Rodzaj baterii LITOWY Czas pracy na baterii OK. 2,5 GODZINY RJ-45 / RJ-11 TAK / NIE Ilość złącz USB 2.0 4 Złącze monitora zewnętrznego TAK Złącze SVHS NIE Pozostałe złącza LINE IN, LINE OUT, HDMI, ESATA Bezprzewodowa karta sieciowa TAK Typ bezprzewodowej karty sieciowej 802.11B/G/N Bluetooth TAK IR (podczerwień) NIE Czytnik linii papilarnych NIE Czytnik kart pamięci TAK Wbudowana kamera TAK System operacyjny MICROSOFT WINDOWS 7 HOME PREMIUM Wymiary (głębokośc x wysokość x szerokość) 248 x 31 x 369.8 mm Masa 2,7 kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...