OCMAN Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Ostatnio chcialem podrasowac troche moje pamiatki (KINGSTONE 256MB 333), zatem przegladam bios mojego Gigabyte GA-7VRXP i nie moge znalesc nigdzie zmiany timingow pamieci (mam najnowszy bios).Jedyno co zauwazylem to : DRAM DRIVE STRENGTH :AUTO Reg(F0) :00 (R x 6c 7:6) :01 (R x 6c 5:4) :00 PO zmianie opcji z AUTO na MANUAL i ustawieniu ww. obcji w roznych konfiguracjach zadnych roznic w wydajnosci nie zauwazylem (sprawdzalem sisiftsandrom). Powiecie mi moze co jest grane?Gdzie znalesc ustawienia timingow? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 będąc w biosie wciskach jednocześnie ctrl+F1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCMAN Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Precharge to ACTIVE CMD :2T ACTIVE TO CMD :2T ACTIVE CMD TO PRECHARGE :7T WRICE RECOVERY :2T DRAM ACCES TIME :2T? To jest to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 dokładnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Precharge to ACTIVE CMD :2T ACTIVE TO CMD :2T ACTIVE CMD TO PRECHARGE :7T WRICE RECOVERY :2T DRAM ACCES TIME :2T? To jest to? Tak, to sa timingi pamieci. Ustaw jak najmniejsze wartosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...