djqubus Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2011 Witam wszystkich! Chciałbym prosić o pomoc w dobraniu wodnego chłodzenia do mojego kompa w granicach 500 zł. jestem w tych sprawach zielony więc dlatego zwracam się do was o pomoc. Oto mój komputer: Intel Core 2 Quad 2,33Ghz NVIDIA GeForce GTS 250 Adata DDR2 4Gb nie wiem czy to są wystarczające informacje, ale mam nadzieje, że tak. Najbardziej zależy mi na tym aby mój komp działał cicho. Nie wiem może coś innego polecicie-nie znam się na tym. Pomóżcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 A jaką posiadasz obudowe ? Chcesz mieć wszystko w środku czy na zewnątrz ? Na GPU także byś chciał bloczek ? Za 500 pln to trzeba bedzie z urzywanych części raczej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 1. Co kupić? - chłodzenie wodne - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne 2. Naucz się tytułować wątki bez capslocka. Ojciec Cię bije że krzyczysz? 3. Do cichego działania starczy Ci dobre AC z wentylami na 5v/7v a nie WC za 500PLN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...