Skocz do zawartości
bartek89908

Nie mogę kopiować plików i tekstu

Rekomendowane odpowiedzi

Musiałem zmienić rozszerzenie .arn na .txt, ponieważ .arn nie chciał się zuploadować (brak uprawnień) wiec trzeba zmienić rozszerzenie na .arn AutoRuns.txt

Edit:

Zastanawiem sie czy cos moze jest nie tak z procesorem, bo przewaznie wykorzystanie jest 100%, a jak jest komputer jest 'normalny' to wykorzystanie tez jest normalne okolo 15%. I wykorzystanie samo wzrasta do tej stówy bez powodu.

Edytowane przez bartek89908

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz jasno udzielić odpowiedzi na to pytanie:

A dzieje się tak zaraz po zainstalowaniu windowsa czy dopiero po instalacji sterowników?

Jak przeinstalowałeś windows to usunąłeś tą partycję recovery z dysku?

Instalujesz czystą kopię czy tą z płytki dołączonej do laptopa?

Ja bym obstawiał dwie rzeczy:

1. Błąd, konflikt sterowników

2. Awarie sprzętową dysku lub kontrolera.

Co proponuje zrobić:

Odpalić linux z live cd i z jakiegoś pendriva skopiować duży plik na dysk twardy.

Jeżeli skopiuje się normalnie to znaczy że laptop sprzętowo nie jest uszkodzony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieje się tak zaraz po instalacji windowsa, a nawet podczas instalacji.

Nie było żadnej partycji recovery, ani płyty. Instaluje płytkę, której obraz pobrałem z neta - Windows XP SP3 (legalny).

Robiłem tak. Tzn. instalowałem już linuxa - na linuxie jest wszystko dobrze. A plik przerzucałem akurat z innego powodu ok. 50mb.

Edytowane przez bartek89908

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh dzisiaj włączam komputer o 19.00, a tu pięknie chodzi nic nie muli, da się kopiować. A ja nic w tym celu nie robiłem Szok! ;p Oby tak już zostało. Więc problem rozwiązany :damage_wall: Ale według mnie kluczowe w tej sprawie było wgranie sterowników w poprawnej kolejności , ponieważ po tym nastąpiła znaczna poprawa.

Tak więc dziękuje wszystkim za pomoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety znowu muszę tu napisać. Problem powrócił :mur: Jest znowu to samo. Skanowałem czym się da i co się da. (GoldMem, MemTest, HDTune, AVG, Norton). Wykonywałem podawane wcześniej rozwiązania nic nie pomaga. Czy jest coś jeszcze czego nie robiłem, a mogę zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi