egoivan Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 Witam serdecznie, Mam mega problem z laptopem, nagralem to na komorce bo inaczej wytlumaczyc tego nie idzie:) http://www.youtube.com/watch?v=H5BxdzcYX2s Wydaje mi sie ze tylko wymiana płyty głownej moze sprawe zalatwic, ale ludze sie, ze nie :) Zainstalowalem juz nowy bios, ale w 8 przypadkach na 10 uruchomien tak sie dzieje jak w filmiku (nawet przy zastosowaniu live cd z kubuntu). Problem jest jeszcze jednen - trzaski z glosnikow gdy leci jakas muzyka (czy film) nie wiem czym to jest spowodowane. Gdyby ktos mogl mi doradzic to bylbym bardzo wdzieczny. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 Wada fabryczna. Albo wymiana płyty albo reballing. Tylko pytaj o gwarancję na tą usługę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egoivan Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2011 Tydzien temu minela gwarancja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2011 Gdzieś kiedyś czytałem, że hp w dv5 i dv7 tego typu usterki naprawia nawet po gwarancji, musiałbyś to sprawdzić bo nie jestem pewny.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...