Sens Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2011 Witam! Mam Laptopa Acer Aspire 3050 z win 7 64bit oraz zewnętrzny dysk twardy Seagate FA GoFlex Desk 2TB usb2.0. Komputer chyba widzi ten dysk, bo w ' urządzeniach i drukarkach' jest wyświetlany, w pasku pokazuje, że można go bezpiecznie usunąć, slychać dźwięk podłączenia i odłączenia, ale nie można w niego wejść, nie widać go w moim komputerze.. :lol2: Co muszę zrobić, żeby dysk był normalnie widoczny i można było z nigo korzystać?? Dodam, że na moim lapku inny dysk 500GB działa bez problemów, a ten co u mnie jest nie widoczny na innych kompach działa normalnie. Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2011 Dałem radę. Musiałem wejść w zarządzanie dyskami, utworzyć partycję i sformatować dysk. Teraz wszystko śmiga, aż miło :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...