Gość Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Mam taki oto dziwny problem. W lutym w ramach 100MB darmowej przestrzeni dyskowej założyłem sobię domenkę ma neostrada.pl. Disiaj zalogowałem się na panel.neostrada.pl patrzę a tam zajęte 105/150MB. Nie zamawaiałem żadnego dodatkowego miejsca więc nie wiem jakim cudem to się stało. Skasowałem z 60MB i panel ciągle pokazuje że zajęte jest 105MB . Sprawdzałem 10min późiej i ciągle to samo. Najlepsze jest to że w zamówieniu mam ciągle 100MB a nie żadne 150MB. Może ktoś jest w stanie wytłumaczyć mi na czym to dziwne zjawisko polega? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 ja mialem tam rozne rzeczy powypisywane.....100/100 10/100 190/100 ....nie przejalem sie za bardzo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 :D W takim razie już rozumiem o co chodzi . Zastanawiałem sie poprostu czy mi nie będą próbowali czegoś doliczać do rachunku . Ale Teraz już kumam. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...