Pc juice Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2011 Witam, od pewnego czasu nie mogę przełączać ścieżek w filmach. Do tej pory używałem real media home cinema, i była możliwość wyboru ścieżki dźwiękowej jak i napisów (oczywiście wbudowane) z menu Odtwarzanie. Nie wiem jak i dlaczego, te dwie opcje są niepodświetlone i za nic w świecie nie mogę powrócić do stanu poprzedniego. Wiem, że można innym programem całkowicie wyłączyć ścieżkę lecz przełączanie w locie jest rzeczą szybszą i wygodniejszą ;) Czy ktoś może dać mi złotą radę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2011 Wejdź w Opcje -> Audio Switcher i sprawdź, czy pierwsze pole jest zaznaczone. Ostatecznie, możesz usunąć całkowicie kodeki i przeinstalować (np. CCCP). 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2011 Jaa działa! Sam odznaczałem tą opcję, bo gryzła mi się z filtrem ac3 a teraz wygląda, że jest ok. Teraz mogę spokojnie zasnąć, dzięki za pomoc! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...