zassawka Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2011 Witam! Poszukuję monitora maxymalnie 24" z tunerem TV. Po przeprowadzeniu intensywnych prac archeologicznych w google wynalazłem takie oto cudeńka: -SAMSUNG P2470HD -BENQ ML2441 I tutaj stanąłem przed wyborem, czy lepiej zaufać marce i wziąć bardziej popularnego Samsunga czy spróbować Benq który posiada więcej bajerów (więcej złącz HDMI, większy kontrast czy też wejście USB). Co byście wybrali na moim miejscu? Może jakiś inny model? Mój budżet wynosi coś koło kafelka PLN'ków :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zassawka Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 Ponawiam pytanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz24 Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2011 Witam! Ja bym stawiał na Benq - lepszy kontrast, technologia LED, lżejszy i mniejszy pobór mocy. Co do innych modeli to polecałbym Ci również popatrzeć na Samsung XL2370HD - też w LED, a cenowo podobny do P2470HD. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...