-=YoGi=- Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2011 Kupiłem sobie dysk ADATA sh02 500GB 2.5''. Wszystko fajnie, działa ok, ale mam mały problem z odłączaniem tego dysku. Po od montowaniu z systemu (Win 7), dysk nie wyłącza się. Mam zewnętrznego 3.5'' od WD i z nim nie ma problemu. Po od montowaniu, wyłącza zasilanie i już. A tutaj nic, dysk kręci nadal. Czekałem dość długo, a mianowicie aż dysk się zatrzymał "standardowo", ale zasilanie nadal było na dysku. Tego problemu nie miałem ostatnio na Win XP - po od montowaniu, dysk normalnie się wyłączył. Jakieś pomysły dlaczego tak się dzieje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Kurde, mam Samsunga S2 2,5" i po użyciu opcji odmontuj urządzenie - dysk nie wyłącza się. Wyświetla się jedynie komunikat, że urządzenie można bezpiecznie usunąć z systemu. Wcześniej miałem dysk 3,5" w obudowie i także nie wyłączał się. Myślałem, że to normalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...