$l@ven Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Nie chodzi mi teraz oto co to se pliki. A mianowicie jak je prawidlowo wypalic w Nero. Wchodze do Nero, wybieram Nagraj plik obrazu, wskazuje cue, wypalam i oki. Ale gra nie dziala. Nie raz sie po prostu Autorun nie wlacza, nieraz nieodczytuje plikow, a nieraz po prostu blad w instalacji. Zaczolem to wypalac inaczej. Otwieram WinISO przerabiam Bin na ISO i rozpakowuje WinRarem i wypalam (dziala...). Ale ten sposob jest dziwny i smierdzi, sam sie dziwie ze gierak mi chodzi. A dokladnie jakie opcje zaznaczyc w nero przy wypalaniu plikow cue/bin?Prosze o dokladne wyjasnienie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Najlepiej obrazy wypalac alcoholem 120%, a opcje zaznacza sie zaleznie od zabezpieczenia jakie ma plyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Kurcze zadałek jasne pytanie: jakie opcje zaznaczyc w nero przy wypalaniu plikow cue/bin? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 A gdzie ty masz tam jakis opcje do zaznaczania? Jedyne co trzeba wybrac to disc-at-once. Nero nie jest najlepszym programem do wypalania obrazow, uzywaj alcoholu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 ja nagrywam disc at once i nie mam zadnych problemow moze to wina plytki/nagrywarki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 tutaj Tam to mozesz sobie ustawiac co chcesz to nie ma wplywu na to jak bedzie wypalona plyta. Jedyni metoda zapisu zmienia postac rzeczy. Nejlepiej wybrac tak jak juz mowilem disc-at-once. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Sl@ven mogles sie na gg zapytac :P imo kazdy sposob jest dobry, ale najlepiej wypalac plytki Alcohol 120% i Clone CD, tutaj nowy alcohol: http://donkey.outs.pl/index.php?act=ST&f=14&t=7602 tak w ogole to polecam odwiedzic ta strone: www.cdrinfo.pl CLONE CD tutaj : http://www.elby.ch/en/products/clone_cd/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...