DiJo Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 Chciałem Wam zaprezentować moją stronkę. Tematyka - programowanie, głównie w pythonie. Grafika może nie powala (gotowa skórka), ale podobno liczy się treść :P Jakby ktoś miał chwilke to prosze o jakąś konstruktywną krytykę :) Adres: www.maciej.cc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 Niezła skóra - szkoda, że nie autorska. Jednak mało się starałeś w budowie strony. 1. Pasuje spolszczyć skórę (konieczne grzebanie w kodzie). 2. Widgety są z automatu - wg mnie blogroll (ze standardową zawartością) oraz meta są zbędne. 3. Zawartość "Pages" wrzuć na górną belkę - po to jest. Zawartości merytorycznej nie oceniam, bo się nie znam. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 Tematyka ciekawa, ale: Znajdź jakiś plugin do kolorowania składni, bo czytanie kodu jak zwykłego tekstu nie jest ani przyjemne, ani zachęcające Używaj skrótów na liście wpisów. Zachęć usera krótkim wstępem do tego, żeby kliknął w konkretny wpis i przeczytał całość Nie każę Ci robić od razu czegoś w tym stylu, ale warto popatrzeć co można zrobić z WP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 Dzięki za porady :) Powoli poprawiam kolorowanie kodu we wpisach, znalazłem do tego fajny plugin. Ze spolszczeniem stronka pewnie trochę poczeka, bo na razie nie mam na tyle czasu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 (edytowane) Heh. Wczoraj widziałem Twoją stronę a dzisiaj napatoczyłem się przez redditta na Save Great Britain Edytowane 31 Marca 2011 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...