zimn Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 witam nie będę ściemniał ze mój kolega coś tam ... zakwalifikowałem się do projektu unijnego na drodze do dofinansowania stoi mi doradca zawodowy mający ocenić moje predyspozycje. czy ktoś mógł by mi doradzić jakie odpowiedzi są ..cenione. szukam testów "sytuacyjnych" typu przyjerdzasz z delegacji a tam zona chora do msie wali ogrodnik nie opłacony itp a tobie zostały 2 godziny i co robisz chciał bym się jak najlepiej przygotować i "rozgrzać" żeby dobrze wypaść będę wdzięczny za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 szukam testów "sytuacyjnych" typu przyjerdzasz z delegacji a tam zona chora do msie wali ogrodnik nie opłacony itp Ustrzeliłbym ogrodnika i wprowadził się do jego nowego domku, a żonie kazałbym wyzdrowieć ;) A tak serio. Sprawdzone mają być twoje predyspozycje, a nie to jak się wyuczyłeś. Pozdrawiam 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimn Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 A tak serio. Sprawdzone mają być twoje predyspozycje, a nie to jak się wyuczyłeś. Pozdrawiam według mnie w tych testach często się powtarza pewien klucz ..myślenia. chciał bym trochę potrenować żeby po prostu nie wpaść na braku czasu tak jak z testami na inteligencje jak się ma obycie to nagle magicznie ma się większe IQ i szybciej się testy robi, po prostu szybciej sie dostrzega schematy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 Ale co z tego, że będziesz miał "obycie" z pytaniami i myśleniem "egzaminującego", skoro wyłożysz się na samym otwarciu drzwi, tudzież zajęciu miejsca (mowa ciała)? Ewentualnie - znając schematy i będąc odrobinę stremowanym możesz sam siebie skazać na porażkę, bo pokażesz odpowiedziami, że kombinujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimn Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 dobra ... widzę że nic nie osiągnę nie wiem czy ktoś z was miał okazje być na takich testach ale ja już raz tam byłem, dla tego pytam o test bo jako ze testuje mnie instytucja państwowa ....osoba egzaminująca jest z łapanki. niestety ale już zdążyłem się przyzwyczaić ze fachowcy są tylko na piśmie a w rzeczywistości ocenia mnie pani która ma klucz odpowiedzi. i tylko tyle ją interesuje. dla tego próbuje rozwiązywać testy żeby obyć się z tym problemem i łatwiej wstrzeliwać w ten klucz. bo moje predyspozycje nie mają tutaj za bardzo nic do gadania, tylko szczęście a dla każdego kto starając sie o finanse unijne czytając regulamin myślał sobie że w końcu trafiła profesjonalna instytucja z fachowcami niech przemyśli sprawę kilka razy i zweryfikuje swoje poglądy sądzę ze temat do zamknięcia pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...