Semi.exe Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 Możecie mi zasugerować dobry komputer tylko do grania i no i oglądania filmów. Komputer może być do 4000 albo i więcej proszę też o wypisanie ceny poszczególnych elementów komputera z góry Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2011 A na Zestawy komputerowe na marzec 2011 to Pan patrzył? Zestaw za 3500 powinien uciągnąć wszystko. Jeśli nie, to jest za 4150. Ewentualnie można w nich wprowadzać poprawki - tzn wybrać jeszcze inną kartę graficzną, aby zmieścić się w budżecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi.exe Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 Co pierwsze zrobiłem to popatrzyłem na zestawy! ale ja chce bez monitora jak mówię a tu jest zestaw! no ten za 4150 jest ok ale kartę jaką byście polecali do grania ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aroux Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 (edytowane) Co Ty w ogóle bredzisz :blink: ? Sorry, ale zestawy są tylko z monitorami sprzedawane. Spawają je ze sobą czy jakoś tak. Tego nie przeskoczysz ;) . Jak już popatrzyłeś na zestawy to jeszcze poczytaj co tam pisze (m.in. o karcie). Edytowane 24 Marca 2011 przez Aroux Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2011 Co pierwsze zrobiłem to popatrzyłem na zestawy! ale ja chce bez monitora jak mówię a tu jest zestaw! Zestawy komputerowe na Marzec 2011 | PurePC.pl Gdzie Ty tam widzisz monitor? Zestaw, czyli zbiór elementów. To nie jest złożone i sklejone. Można w nim wszystko zmienić. no ten za 4150 jest ok ale kartę jaką byście polecali do grania ??? Przecież 98% kart graficznych jest do grania (1% do grafiki i 1% do biura). Nie orientuję się za bardzo w kartach, ale jestem 100% pewien, że pociągnie ona wszystkie tytuły bez oporu w dość dobrych ustawieniach. Jak byś jednak chciał inną, to Andrew lub Miguel muszą coś doradzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...