mortal Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Jestem uzytkownikiem sieci radiowej. Od jakiegos czasu mam problem z przerywaniem polaczenia. Net dziala OK transfer piekny a az tu nagle nie otrzymuje odpowiedzi, pakietow zwrotnych tak jakby serwer przestal dzialac. Przerwa trwa roznie od 5 do 15sek i wystepuja sporadycznie srednio co 1,5 minuty. Co moze powodowac takie zerwania polaczenia? Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 a przeszkód pomiedzy antenami nie ma (np. drzewa), pytam bo teraz drzewa maja kiście i miałem podobny problem, dopiero przestawienie anten go usunęło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortal Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Satelita jest postwaiona wysoko nad ziemia. Mysle ze to nie jest problem zwiazany z drzewami lub innymi przeszkodami gdyz przedtem dzialalo wszystko dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 am oze po prostu sieciowka sie sypla? umnie tak bylo jak mialem sieciowke bezprzewodowa INTEL wymienili mi na PLANET i smiga ze az milo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...